Oturma Gruplarında Seçkin Bir İmza

Mutfak Dekorasyonu Zayıflamada Öneml

Kilo verebilmek için mutfak dekorasyonuna dikkat! .. Devamı>>
İCA Home&Garden, farklı ve mükemmel evler için saygın tasarımcıların elinden çıkmış mobilyalar sunmaya devam ediyor. Dünyaca tanınmış deri oturma grupları üreticisi Hancock&Moore ürünleri tüm İCA Home&Garden şubelerinde ve İCA Plaza’da sizleri bekliyor.

Ülkemizde İCA Home&Garden tarafından sunulan ve dünyanın en ünlü deri oturma grupları üreticileri arasında yer alan Hancock&Moore ürünleri, mobilyada seçkin bir imza arayanlardan büyük ilgi görüyor. Geçmişi çok eskiye dayanan ve önemli deri sanatçılarıyla çalışan Amerika merkezli Hancock&Moore firması, dünyanın sayılı deri mobilya üreticileri arasında yer alıyor. Hancock&Moore’un her bir mobilyası özenli, farklı ve benzersiz yapısıyla dikkat çekiyor.

Hancock&Moore’un kurucuları arasında yer alan Jimmy Moore, tanınmış bir deri işleme ve döşeme sanatçısı konumunda bulunuyor. Şirkette çalışan deri sanatçılarının tamamı en az Moore kadar maharetli ve tecrübeli kişilerden oluşuyor. Derilere doğal sığır damgasından eskitme gölgelere kadar her türlü efekt, renk ve doku uygulanabiliyor. Hancock&Moore kanepelerinin her birinin iskeletlerinin yapımında 17 usta toplamda 80 saatin üzerinde çalışıyor.

Başlangıcından bitimine kadar 21 farklı aşamadan geçen her bir koltuk ve kanepenin 50 farklı çeşidi bulunuyor. Çeşitler arasındaki farklar ise renk, cila, doku kombinasyonlarıyla sağlanıyor. Hancock&Moore tarafından üretilen deri kanepe ve koltuk döşemelerinin dekoratif birleşim yerlerinde ve köşelerde kullanılan 7-8 çeşit dikiş, delik, atkı, örgü ve biye modeli de elle yapılıyor.

İCA PLAZA’DA TÜM MARKALAR BİR ARADA

Ülkemizde 13 mağazayla hizmet veren İCA Home&Garden’ın yepyeni bir anlayışla dekore ettiği yeni showroom’u büyük ilgi görüyor. 4.000 metrekarelik alanda pek çok saygın markanın sergilendiği showroom, 10 kattan oluşuyor ve dekorasyonun sektörünün en büyük teşhir alanı olma özelliği taşıyor. Dekorasyon dünyasına yepyeni bir vizyon katan showroom sayesinde İCA Home&Garden müşterileri aradıkları tüm ürünleri geniş ve ferah bir ortamda keyifle inceleyebiliyorlar. İCA Plaza, Şerifali Çiftliği Arif Ay sokak No:8 Y. Dudullu adresinde bulunuyor. İCA Plaza’ya 0(216) 314 31 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder